Home / / Open les Girls Choir Ommen

Open les Girls Choir Ommen

OMMEN – Op dinsdag 21 mei houdt het Girls Choir Ommen een open les. Meisjes vanaf acht jaar worden uitgenodigd om te komen sfeerproeven tijdens deze repetitie. Het Girls Choir Ommen is bescheiden begonnen en bestaat inmiddels ruim een jaar. Onder leiding van Henk Ophoff, ook bekend als koorleider van Jongenskoor Dalfsen, wordt er wekelijks hard getraind op een ontspannen manier. De meiden van het koor hebben in dit seizoen een aantal keren opgetreden, o.a. in de Isalakliniek in Zwolle, in de Willibrorduskerk te Vilsteren en ook in de Grote kerk te Ommen. De ambitie is om het koor in de toekomst verder uit te bouwen. De open les vindt plaats in De Kern, Bouwstraat 23 in Ommen. Aanvang: 19.00 uur. De les duurt ruim een half uur.

Lees ook

Het Boek van de Week

We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit nieuwste prentenboek van Mark Haayema (zie Boek van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.