Home / / Open huis bij Soli Deo Gloria

Open huis bij Soli Deo Gloria

OMMEN – Muziekvereniging Soli Deo Gloria houdt zaterdag 18 mei van 15.00 tot 16.30 uur het jaarlijkse open huis in het verenigingsgebouw aan de Korenmolen 20 in Ommen. Tijdens het open huis zijn er diverse optredens van de jeugdleden van de vereniging. Daarnaast kan iedereen instrumenten uitproberen en is er informatie over de mogelijkheid om muzieklessen te volgen. Muziek maken bij Soli Deo Gloria kan van jong tot oud! Voor meer informatie:

www.sdgommen.nl

Lees ook

Het Zorgkwartier: bij de tijdse zorg onder één modern dak

OMMEN – Vanaf 2 november krijgt het jaren 80 politiebureau een tweede leven in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.