Open huis Soli Deo Gloria drukbezocht

OMMEN – Muziekvereniging Soli Deo (SDG) vorige week het jaarlijkse open huis in het verenigingsgebouw aan de Korenmolen in Ommen. De vele bezoekers genoten deze middag van diverse optredens van de jeugdleden. Daarnaast mocht iedereen instrumenten uitproberen en werd informatie verstrekt over de mogelijkheid om muzieklessen te volgen.

Muziek maken bij SDG kan van jong tot oud. Speciaal voor de jongste kinderen van 4 en 5 jaar heeft de vereniging het project Kleutermuziek opgericht. Hierbij komen kinderen op een speelse manier in aanraking met muziek (zingen, bewegen op muziek, luisteren, muzieknoten en instrumenten). Ook beschikt de vereniging over een opstartorkest/blokfluitgroep voor kinderen vanaf 6 jaar.

Foto: Leo Van den Berg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.