Home / / Open huis Soli Deo Gloria drukbezocht

Open huis Soli Deo Gloria drukbezocht

OMMEN – Muziekvereniging Soli Deo (SDG) vorige week het jaarlijkse open huis in het verenigingsgebouw aan de Korenmolen in Ommen. De vele bezoekers genoten deze middag van diverse optredens van de jeugdleden. Daarnaast mocht iedereen instrumenten uitproberen en werd informatie verstrekt over de mogelijkheid om muzieklessen te volgen.

Muziek maken bij SDG kan van jong tot oud. Speciaal voor de jongste kinderen van 4 en 5 jaar heeft de vereniging het project Kleutermuziek opgericht. Hierbij komen kinderen op een speelse manier in aanraking met muziek (zingen, bewegen op muziek, luisteren, muzieknoten en instrumenten). Ook beschikt de vereniging over een opstartorkest/blokfluitgroep voor kinderen vanaf 6 jaar.

Foto: Leo Van den Berg

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.