Home / / Open dagen bij Gasthoeve de Zonnebloem

Open dagen bij Gasthoeve de Zonnebloem

LEMELE – In het weekend van 4 en 5 mei houdt Gasthoeve de Zonnebloem, Zonnebloemweg 3 in Lemele, open dagen ter ere van het 10-jarige jubileum van de boerderij. Gasthoeve De Zonnebloem in Lemele is een aangepaste boerderij met dagactiviteiten voor ouderen die van het buitenleven houden. De Gasthoeve biedt alle ruimte om te ontspannen, te genieten en -op niveau – actief te zijn. In 2009 zijn Klaas en Herma van start gegaan met Gasthoeve de Zonnebloem. In eerste instantie zijn zij begonnen met een aantal deelnemers in de woonkamer, op zoek naar de vraag en mogelijkheden van de deelnemer. Al gauw moest er verbouwd worden om aan de vraag te voldoen. Ook beide dochters maken in de tussentijd deel uit van het bedrijf. Inmiddels zijn ze al tien jaar verder en een begrip geworden waar ze trots op zijn.

In samenwerking met kunstronde ‘t Zwarte is er dit weekend van 4 en 5 mei veel te zien en te beleven. Gasthoeve de Zonnebloem heet bezoekers van harte welkom op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei tussen 10.00 en 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.gasthoevedezonnebloem.nl

Lees ook

Het Boek van de Week

We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit nieuwste prentenboek van Mark Haayema (zie Boek van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.