Open Dag bij Vechtdal Brouwerij

DALFSEN – Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij aan de Molendijk 11 te Dalfsen doet zaterdag 25 mei mee aan de ‘Nationale open brouwerij dag’. Deze dag is onderdeel van de ‘Week van het Nederlandse bier’. De brouwerij is deze zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend voor het publiek.

Er worden rondleidingen gegeven en er kan worden geproefd van de speciaalbieren. Tevens wordt er voor een kleine groep een workshop bierbrouwen gehouden waarbij ook het publiek van dichtbij het bierbrouwproces kan volgen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Geef je op via het contactformulier op de website. Daarnaast kan de bezoeker kennismaken met het vlees van de Runderen van Rechteren en ontdekt en beleeft men wat dit te maken heeft met ambachtelijk bier.

De medewerkers van het Leerwerkcentrum van de Stichting Philadelphia zijn aanwezig met een kraam waar zij hun zelfgemaakte producten verkopen. Ze werken ook enkele dagen per week in de brouwerij en geven hier op de open dag graag uitleg over. Ook ouders met kinderen kunnen gerust langskomen. Er is een springkussen en er zijn knutselspullen aanwezig.

Kijk voor meer info op www.vechtdalbrouwerij.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.