Home / / Ontmoetingsavond in Dalfsen met en voor statushouders

Ontmoetingsavond in Dalfsen met en voor statushouders

DALFSEN – De deuren van soos de Polhaar in de Trefkoele+ in Dalfsen staan vrijdagavond 31 mei weer open voor de ontmoetingsavond voor en met statushouders. Tussen 19.00 en 21. 00 uur is iedereen welkom elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen.

Eerdere ontmoetingsavonden hebben al leuke contacten tussen verschillende mensen tot stand gebracht. Deze ontmoetingsavonden worden iedere vrijdagavond in de even weken georganiseerd. Samen een kopje koffie drinken, een spelletje doen en een praatje maken in een gemoedelijke sfeer zijn de ingrediënten om elkaar beter te leren kennen. Ghassan Al Hariri (bruggenbouwer bij Saam Welzijn) is tijdens deze avond aanwezig als begeleiding.

De koffie en thee is gratis en iedereen is van harte welkom.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.