Home / / Ontmoetingsavond met en voor statushouders in Dalfsen

Ontmoetingsavond met en voor statushouders in Dalfsen

DALFSEN – In soos de Polhaar in de Trefkoele+ in Dalfsen wordt vrijdag 17 mei een ontmoetingsavond voor en met statushouders gehouden. Tijdens deze avond staan ontmoeting en elkaar beter leren kennen centraal. Eerdere ontmoetingsavonden hebben al leuke contacten tussen verschillende mensen tot stand gebracht.

Samen een kopje koffie drinken, een spelletje doen en een praatje maken in een gemoedelijke sfeer zijn de ingrediënten om elkaar beter te leren kennen. Ghassan Al Hariri (bruggenbouwer bij Saam Welzijn) is tijdens deze avond aanwezig als begeleiding. De avond duurt van 19.00 tot 21.00 uur. De koffie en thee is gratis en iedereen is van harte welkom.

De ontmoetingsavonden met en voor statushouders worden iedere vrijdagavond in de even weken gehouden, tussen 19.00 – 21.00 uur.

Lees ook

Pleidooi voor behoud molens: ‘Ommen verandert’

OMMEN – “Wie de moeite neemt te wandelen langs De Bollemaat, Den Lagen Oord of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.