Home / / Ontmoetingsavond met en voor statushouders

Ontmoetingsavond met en voor statushouders

DALFSEN – In soos de Polhaar in de Trefkoele+ in Dalfsen wordt vrijdag 3 mei weer een ontmoetingsavond met en voor statushouders gehouden. Tijdens deze avond staan ontmoeting en elkaar beter leren kennen centraal.

Eerdere ontmoetingsavonden hebben al leuke contacten tussen verschillende mensen tot stand gebracht. Samen een kopje koffie drinken, een spelletje doen en een praatje maken in een gemoedelijke sfeer zijn de ingrediënten om elkaar beter te leren kennen. Ghassan Al Hariri (bruggenbouwer bij Saam Welzijn) is tijdens deze avond aanwezig als begeleiding. De koffie en thee is gratis en iedereen is van harte welkom.

De ontmoetingsavonden met en voor statushouders worden iedere vrijdagavond, in de even weken, tussen 19.00 en 21.00 uur gehouden in soos de Polhaar in de Trefkoele.

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.