Normaal-Reünie overhandigt Natuurboerderij Lindehoeve cheque van 500 euro

DALFSEN – Jan Dirk Nijkamp, voorzitter van Natuurboerderij Lindehoeve te Dalfsen, mocht onlangs een prachtige cheque ter waarde van 500 euro ontvangen uit handen van de organisatie van de Normaal-Reünie.

De Normaal-Reünie is ontstaan uit een groep fanatieke Normaal aanhangers, die elk jaar weer de optredens van Normaal hebben bijgewoond, sommigen meer dan 10x. De eerste reünie werd in het voorjaar van 2012 georganiseerd door vijf fans, toen nog zonder live-band bij de Familie Hilgenkamp aan de Welsummerweg.

In 2015 stopte de band Normaal na 40 jaar en de organisatie van de Normaal-Reünie kreeg steeds vaker het verzoek om een tweede editie te organiseren. Hieraan kon de organisatie, inmiddels gegroeid naar zes mensen, in maart 2017 gevolg geven. Karl Kolbe bood aan hoofdsponsor te zijn en stelde zijn bedrijfshal aan de Singel 2 ter beschikking. Ook de coverband De Kisjeskearls, gezien bij Kachel FM in Hoonhorst, werd benaderd en zo was de tweede editie een feit. Uiteraard kwam er ook een derde reünie: Op 16 februari van dit jaar werd door zeven personen de derde editie georganiseerd.

Terugkijkend zegt de organisatie: “Wij zijn van mening dat wij een feest moeten organiseren zoals de gemeente het graag ziet. Er komt best veel bij kijken om het besloten feest veilig maar vooral gezellig te laten verlopen. Daarom zijn wij nu met zeven personen. Gelukkig hebben wij alle medewerking van sponsors en vrijwilligers gehad en de avond was dan ook zeer geslaagd! We merken dat Normaal nog erg leeft in deze regio. Wij zijn na de vele positieve reacties alweer voorzichtig bezig met de plannen voor een vierde editie in 2021. Met de opbrengst van de Normaal-Reünie organiseren we nog een afterparty voor de organisatie en de vrijwilligers, maar we wilden ook dat er iets ten goede kwam aan de Dalfser gemeenschap en de Natuurboerderij is dat bij uitstek.”

Het geld dat naar Natuurboerderij Lindehoeve gaat, wordt bijzonder gewaardeerd en zal een goede bestemming krijgen. Het bestuur heeft plannen voor aanpassing van het plein om zo een centraal punt te creëren. Ook bestaat de boerderij dit jaar 15 jaar, eind juni wordt hiervoor een feest voor iedereen uit Dalfsen georganiseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.