Brochure Theater Carrousel 2019-2020 is uit

OMMEN – Theater Carrousel in Ommen is er weer in geslaagd een aantrekkelijk en gevarieerd programma samen te stellen voor het seizoen 2019-2020.

Het theaterseizoen wordt op 13 september 2019 geopend met een speciale voorstelling ‘Henk Ruiter ontmoet drie keer twee zingende zussen: Musis’. Deze voorstelling is tevens het muzikale startschot voor de benefietactie ‘SMA de wereld uit’.

Heel Ommen staat dat weekend in het teken van deze actie met als doel zoveel mogelijk geld binnen halen voor onderzoek naar medicijnen tegen deze spierziekte. Van elk verkocht kaartje gaat 5 euro naar dit doel.

Verder heeft theater Carrousel onder meer in het nieuwe programma opgenomen: Jan Vayne, Daniël Lohues, Petra Berger, The story of Simon & Garfunkel, Hans en Steven Kazàn, Kasper van Kooten, Viggo Waas, Thijs Kemperink, Neil Daimond Tribute, 3Koteboebo, Guido Weijers, enzovoorts.

Kijk voor het volledige programma en de online kaartverkoop op www.theatercarrousel.nl. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar voor aanvang van elke voorstelling en bij de Primera in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.