Home / / Muziekverenigingen Crescendo en KNA treden in De Voorveghter op met Gé Reinders

Muziekverenigingen Crescendo en KNA treden in De Voorveghter op met Gé Reinders

HARDENBERG – Op vrijdag 24 mei staat Gé Reinders, de Limburgse ambassadeur van de Blaosmuziek, tijdens zijn laatste tour op de planken van De Voorveghter met Harmonie Crescendo Gramsbergen en KNA (Kunst Na Arbeid) Hardenberg, die gedirigeerd worden door Wim Booij. In liedjes als ‘Bloasmuziek’ en ‘D’n Hoaf’ klinken alle klanken die de harmonie rijk is, van zachte ballades tot overweldigende tutti. Aanvang 20.15 uur.

Met zijn songwriterstalent en muzikale vakmanschap staat Gé Reinders al decennia aan de top van het Limburgse én het Nederlandse muzieklandschap. Paul de Leeuw en Herman van Veen namen liedjes van hem op en Toon Hermans lijfde hem in als producer. In 2003 gooit Gé hoge ogen met ‘Bloasmuziek’, dat al jaren in de Top2000 staat. Gé werkt met internationaal bekende blaasmuziekgrootheden als Hardy Mertens, Sandor Hendriks en Peter Kleine Schaars. In dit theaterseizoen neemt Gé, die onlangs 65 werd, afscheid van het theater. Dit doet hij met het programma ‘Oetblaoze’, waarbij hij zijn nummers ten gehore brengt met een regionaal orkest. In Hardenberg benaderde hij de muzikanten van Crescendo en KNA om hem te begeleiden.

Kaarten zijn op de website www.voorveghter.nl te bestellen, via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.