Home / / Monuta Boon verandert in Uitvaartverzorging Boon

Monuta Boon verandert in Uitvaartverzorging Boon

Samenwerking met landelijke Monuta organisatie in andere vorm

NIEUWLEUSEN – Vanaf 1 mei zijn Jelle en Herma Boon partner van Monuta in plaats van franchisenemer. Daarom verandert de naam Monuta Boon in Uitvaartverzorging Boon, partner van Monuta. De dienstverlening blijft hetzelfde.

Het duo Jelle en Herma Boon werkt al twintig jaar als franchisenemer voor Monuta. Vanaf nu gaan ze verder als ‘Partner van Monuta’. De uitvaartonderneming blijft zelfstandig ondernemer in de regio Nieuwleusen. Hierdoor kan Uitvaartverzorging Boon zich als lokale ondernemer onderscheiden en nog steeds gebruikmaken van de faciliteiten en ondersteuning van Monuta.

Partnerschap
“Wij vinden het belangrijk om een uitvaart te verzorgen waarbij nabestaanden op een persoonlijke manier afscheid kunnen nemen van iemand van wie ze houden,” geeft uitvaartverzorger Jelle Boon aan.

“Dat kan thuis, zodat de nabestaanden afscheid kunnen nemen in de eigen omgeving, maar ook in een uitvaartcentrum. Doordat we als Uitvaartverzorging Boon partner zijn van de landelijke Monuta organisatie, is er veel mogelijk. Wij kunnen hierdoor snel inspelen op wensen en diverse diensten en producten leveren die een uitvaart gedenkwaardig maken. Daarnaast hebben we de beschikking over 95 jaar kennis en kunde van Monuta.”

Lokaal ondernemerschap
Roos Zwetsloot, Directeur Uitvaartzorg van Monuta: “Wij geloven in lokaal ondernemerschap. Zo werken er naast de uitvaartverzorgers in loondienst meer dan 50 franchisenemers onder de naam Monuta. Ook kennen wij, zoals bij Uitvaartverzorging Boon, partners met lokale uitvaartondernemingen die bekend zijn met de lokale gebruiken. We streven naar landelijke dekking van onze dienstverlening, daarom zoeken wij lokale ondernemers die zich bij ons willen aansluiten. Als Monuta hebben wij alle vertrouwen in deze partnerschap en zijn we Jelle en Herma dankbaar voor de twintig jaar samenwerking als franchisenemer.”

Uitvaartverzorging Boon verzorgt uitvaarten in de regio Nieuwleusen, Dalfsen, Ommen, Balkbrug en Dedemsvaart. Het duo verzorgt de uitvaarten samen. Herma doet dit als uitvaartondersteuner en Jelle als uitvaartverzorger.

Lees ook

Marleen Hemstede voorgedragen als lijsttrekker CU Ommen

OMMEN – Het bestuur van de ChristenUnie Ommen heeft Marleen Hemstede voorgedragen als lijsttrekker voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.