Mickey van der Hart doelman penaltybokaal

OMMEN – Het is de supportersvereniging van OZC weer gelukt om een doelman te strikken voor het penaltybokaal. De ‘Speler van het jaar’ van Pec Zwolle zal op 22 mei vanaf 19.00 uur op het hoofdveld van OZC zoveel mogelijk penalty’s proberen tegen te houden van de jeugdspelers van JCO en de G-voetballers.

Mickey van der Hart heeft voorlopig zijn laatste wedstrijd gekeept in Nederland. Hij vertrekt naar Polen, zo vertelt hij aan Fox Sports. Op 22 mei is hij dus nog wel te bewonderen op sportpark Westbroek.

De voorrondes zijn inmiddels geweest en iedereen is benieuwd naar de strafschopkunsten van alle JCO’ers en G-voetballers. Toeschouwers maken ook kans om een strafschop op Mickey te nemen. Door middel van een verloting maakt iedereen kans om een aantal ballen op hem af te vuren.

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.