Meiden De Polhaar naar finales NK schoolhandbal

DALFSEN – Afgelopen woensdag streden de jongens van Sjaloom en de meiden van De Polhaar, de Dalfser kampioenen van het lokale Lisam-DC Consult schoolhandbaltoernooi, tijdens de regionale schoolhandbalkampioenschappen met succes voor een plek in de landelijke finales.

In de jongenspoule streden de Dalfser jongens moedig en maakten ze het hun tegenstanders erg lastig. Toch lukte het ze niet om in de finale te komen.

De Dalfser meiden hadden in hun poule niet heel veel tegenstand van de teams uit Zevenaar, Lichtenvoorde, Gaanderen en Nijkerk. Ook in de kruisfinales waren ze een maatje te groot voor de tegenstander. De finale was een pittige strijd, maar met een 5-4 overwinning gaan de meiden van KBS De Polhaar door naar de finales van het NK Schoolhandbal op 22 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.