Linda’s Ladies Event 4CaMo in Ommen

OMMEN – Zaterdagmiddag 18 mei was het dan zover: Linda’s Ladies Event, een supergezellige middag met allemaal ‘ladies’ voor het goede doel CaMo&Friends4SMA. CaMo&Friends4SMA is in januari gestart met een grootschalige actie om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor onderzoek naar SMA met als doel SMA de wereld uit. Beide kinderen, Cato (8) en Moos (5), van Jan-Jaap Lukas en Linda Meijerink lijden aan deze progressieve spierziekte. Hoewel wel bekend is hoe de ziekte ontstaat, is er nog geen effectieve medicatie en daarom is er onderzoek hard nodig.

CaMo&Friends4SMA hoopt met hun actie zoveel mogelijk Ommenaren in beweging te krijgen om ook acties te starten en geld in te zamelen voor dit goede doel. Op 14 september is er een grote actiedag in het centrum van Ommen en dan wordt tevens het totale ingezamelde bedrag bekend gemaakt.

Eén van de georganiseerde acties is Linda’s Ladies Event en wat een succes was dat! Want wie wil nou niet met haar vriendinnen, moeder of zussen van een gezellige middag genieten met leuke workshops op het gebied van haarstyling, make up, ontspanning of creatief? Een fotograaf zorgde bovendien voor een mooie foto van alle ladies.

De vriendinnen Riejanne, Margot & Lieuwke zijn heel Ommen en omstreken af gegaan om dit event op poten te zetten. Camping De Koeksebelt heeft kosteloos de locatie aangeboden voor het event en tentverhuur Ommen de benodigde tenten. En ook de invulling van de verschillende ladies workshops is kosteloos verzorgd door de Ommer-TOP-ondernemers! Daarnaast hebben verschillende ondernemers en bedrijven hun producten aangeboden voor de verkoop én geweldige prijzen beschikbaar gesteld voor de verloting.

De ladies kregen voor hun entreekaart toegang tot vier workshops, een gratis (profiel)foto en natuurlijk koffie/thee met iets lekkers! Kortom, een super geslaagd evenement met een geweldige opbrengst voor onderzoek naar SMA van in totaal 2275 euro!

Voor meer informatie over deze actie kijk op www.spieractie.nl/camo of op onze FB pagina CAMO&Friends4SMA.

Foto: Nathalie Schoo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.