Home / / Lezing ‘Voeding en kanker’ in Vechtgenotenhuis

Lezing ‘Voeding en kanker’ in Vechtgenotenhuis

OMMEN – Het Vechtgenotenhuis houdt dinsdagavond 14 mei een lezing over voedingsgeneeskunde. De lezing, verzorgd door Janny Dons, begint om 20.00 uur in het Vechtgenotenhuis in Ommen. De ontvangst is vanaf 19.30 uur.

Tijdens de lezing vertelt Janny over de invloed van voeding op gezondheid en ziekte. Ze neemt bezoekers mee in de wereld van de orthomoleculaire geneeskunde, ofwel voedingsgeneeskunde. Hierbij wordt genezing benaderd vanuit een combinatie van medische kennis en voedingswetenschap.

Janny Dons: ‘Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan het mogelijk beter doorstaan van een zware behandeling door gezonde voeding of door het aanvullen van tekorten. Maar je leert ook beter begrijpen waarom we nu juist iets wel of beter (tijdelijk) niet kunnen eten.‘

Als orthomoleculair therapeut begeleidt zij in haar praktijk dagelijks mensen die kampen met allerlei gezondheidsproblemen waaronder mensen met kanker in verschillende vormen en stadia. “Behandelingen in mijn praktijk zijn altijd aanvullend op de medische behandeling. Door gezondheid te benaderen vanuit verschillende wetenschappen en wijsheden kunnen soms mooie dingen gebeuren.“

De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.