Home / / Laatste Informatiebijeenkomst SamenLoop voor Hoop Ommen

Laatste Informatiebijeenkomst SamenLoop voor Hoop Ommen

OMMEN – ‘Lest, best!”, gaat op voor alweer de laatste informatiebijeenkomst voor teams en belangstellenden voor de SamenLoop voor Hoop in Ommen. De loop wordt dit jaar gehouden op 25 en 26 mei.

De laatste infobijeenkomst vindt op woensdag 8 mei plaats in het gebouw van de Atletiekvereniging ACO. Vanaf 20.00 uur verzamelen daar zo’n honderd mensen voor informatie en voorpret op de SamenLoop voor Hoop Ommen.

Teams stellen zich voor, delen activiteiten en ideeën daarvoor en ontvangen informatie over het programma op en naast het grote podium en de laatste aanwijzingen voor het evenement. Ook kan er ingezameld geld voor het KWF worden ingeleverd en kunnen kaarsenzakken en kaarsen worden aangeschaft.

Ook kunnen er nog steeds teams worden ingeschreven voor het evenement. Dat kan bij deze inspirerende bijeenkomst op het ACO-terrein, de plaats van actie van de SamenLoop voor Hoop Ommen, of via www.samenloopommen.nl.

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.