Kleuradviesavond voor dames in Kulturhus de Spil

NIEUWLEUSEN – In Kulturhus de Spil te Nieuwleusen wordt dinsdag 28 mei, speciaal voor dames, een kleuradviesavond gehouden. De avond wordt muzikaal omlijst door de dameszanggroepen de Djingels en 4Tune vocaal kwartet.

De Djingels vormen een kleinkunst-zanggroepje dat 3-stemmige a capella liedjes zingt over het leven van elke vrouw. Ze zijn opgericht op 1 januari van dit jaar en hebben nog geen uitgebreid repertoire, maar de liedjes die zij ten gehore brengen zijn herkenbaar, grappig en soms ontroerend. De teksten en melodieën zijn geschreven door Dea Jansen, die ook al tien jaar teksten voor The Wrinkles heeft geschreven. De korte optredens van de Djingels op de avond van 28 mei a.s. in de Spil zijn absoluut een bezoekje waard!

4Tune Vocaal kwartet, zorgt deze avond voor sfeervolle meerstemmige popsongs met begeleiding van piano, gitaar of a capella, dat is waar vocaal kwartet 4Tune voor staat. Anja Boerkamp, Lianne Frericks, Debby JansenHolleboom en Eline Koenjer proberen aan elk lied een eigen draai te geven. “We kiezen liedjes die ons op welke manier dan ook raken, zodat we dat gevoel ook aan ons publiek kunnen overbrengen.”

Op het repertoire staan onder meer liedjes van Adele, Jason Mraz, Ed Sheeran, Bette Midler, John Denver, Ilse de Lange, Claudia de Breij, Marco Borsato en Guus Meeuwis. Het zijn voornamelijk de wat rustigere luisterliedjes, maar er zitten ook wat meer uptempo nummers bij en een mix van Engels- en Nederlandstalig.

De kosten voor de kleuradviesavond zijn 7.50 euro. Aanmelden voor deze avond kan via j.bos@saamwelzijn.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.