Home / / Kledingmarkt in Nieuwleusen

Kledingmarkt in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – In de ontvangsthal van Kulturhus De Spil in Nieuwleusen wordt zaterdag 18 mei een kledingmarkt gehouden. Op de markt, die duurt van 09.00 tot 12.00 uur, kunnen kleding en/of accessoires geruild, gekocht en verkocht worden. De markt is voor mensen van alle leeftijden en alle maten.

Heb je belangstelling om deel te nemen aan de markt? Meld je dan zo snel mogelijk aan. Er zijn tafels beschikbaar om je kleding te tonen, voor kledingrekken moet je zelf zorgen. Aan deelname aan de kledingmarkt zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie neem contact op met: annarunhart@home.nl, tel. 06-474066 18 of silviabak@hotmail.com, tel. 06-44526063.

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.