Kijk en doedag bij ’t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE – ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte houdt zondag 26 mei van 10.00 tot 17.00 uur weer een rommelmarkt. Bezoekers mogen de paarden, die momenteel buiten lopen, ook weer verwennen door ze voor de draden wat lekkers te geven. Tegen betaling is er wat lekkers en vooral gezonds te koop voor ze.

Zelf appels, brood of wortels meenemen en dat aan de paarden geven mag ook. Ook is er mogelijkheid om met een vrijwilliger een wandeling te maken tussen de paarden. De gehele opbrengst van de rommelmarkt is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Deze worden zeer goed verzorgd door vrijwilligers.

Er is die dag ook gelegenheid om aan te melden als vrijwilliger. Desgewenst kunnen bezoekers uitleg krijgen over de opvang van de paarden en wat daar allemaal bij komt kijken. De koffie en de warme hap staan klaar. ’t Olde Manegepeerd is inzamelpunt van kleding en inktcartridges en frituurvet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.