Home / / Jubileum wijkondersteuning Saam Welzijn goed gevierd

Jubileum wijkondersteuning Saam Welzijn goed gevierd

ANKUM – Veel bloemen en veel felicitaties in het Verenigingsgebouw aan de Vossersteeg in Ankum. Op dinsdagochtend werd het 10-jarig jubileum van de wijkondersteuning van Saam Welzijn gevierd. Eens in de twee weken opent het Verenigingsgebouw haar deuren voor mensen die een kopje koffie willen drinken en een praatje willen maken.

Een medewerker van Saam Welzijn kwam felicitaties en bloemen brengen ter gelegenheid van het jubileum. Er werd een drankje gedronken en een praatje gemaakt met de aanwezigen. De wijkondersteuning had 30 april haar laatste bijeenkomst van het seizoen. Na de zomerperiode start de ondersteuning weer op 3 september.

Lees ook

Sociale moestuin bij Lindehoeve heeft niet over belangstelling te klagen

DALFSEN – “Altijd al eens je eigen groente en fruit willen verbouwen? Op het terrein …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.