Home / / John Nijhoff nieuwe trainer SV Dalfsen 2

John Nijhoff nieuwe trainer SV Dalfsen 2

DALFSEN – Het nieuwe selectieteam SV Dalfsen 2 wordt vanaf komend seizoen getraind door John Nijhoff uit Vilsteren. Binnenkort zet hij zijn handtekening onder een contract tot medio 2020.

Bij VV Vilsteren deed John dertien jaar ervaring op als jeugdtrainer bij het team van zijn zoon, voordat hij in 2012 als assistent-trainer aan de slag ging bij het eerste elftal van VV Heino. Vervolgens nam hij nog drie jaar Heino 3 onder zijn hoede. Momenteel traint hij het meidenteam van Vilsteren O17, waar onder andere zijn twee dochters spelen. Daarnaast is hij bij VV Vilsteren voorzitter van de technische commissie.

Voordat John begon als trainer kende hij een indrukwekkende loopbaan als speler in het amateurvoetbal. Hij speelde in de jeugd van PEC Zwolle, voetbalde met Rohda Raalte in de hoofdklasse en sloot af bij ASC’62, waar hij opklom van de vierde naar de eerste klasse.

SV Dalfsen is content met het feit dat er volgend seizoen weer een volwaardig tweede selectie-elftal staat en heeft het volste vertrouwen dat John Nijhoff de juiste man is om deze getalenteerde groep onder zijn hoede te nemen.

Lees ook

Versoepeling mogelijk op tijd voor de VechtdalTrail

OMMEN – Met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni is het weer mogelijk om evenementen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.