Home / / Jarig Kerkplein 11 Mode trakteert

Jarig Kerkplein 11 Mode trakteert

OMMEN – Gastvrijheid maakt een klein huis groot. Dat is een tegeltjeswijsheid, die van toepassing is op Kerkplein 11 Mode in Ommen.

Met een uitnodigende en kleurrijk ingerichte etalage, een comfortabel zitje, de geur van verse koffie met cake en de vrolijke lach van eigenares Marian en haar twee medewerkers Marjan en Aletta, is de kleine Modeboetiek aan het Kerkplein het toonbeeld van gezelligheid en gastvrijheid. Eigenschappen, die hebben geleid tot een groeiende kring van vaste klanten uit de wijde regio, onder wie ook veel toeristen met een vaste standplaats op een van de talrijke vakantieverblijven in de buurt,’ vertelt Marian.

Gezellige beleving
Klanten kunnen bij Kerkplein, 11 naast gezelligheid en gastvrijheid, altijd rekenen op mooie kleding van goede kwaliteit met een uitstekende pasvorm en een eerlijk kledingadvies. ‘Daar gaat het bij ons vooral om’, licht Marian toe.

‘Daarbij moet een bezoek aan Kerkplein 11 Mode vooral ook een gezellige beleving zijn. Bezoekers moeten met een goed gevoel komen, maar ook met een blij gevoel weer weggaan. Dat is onze missie. Daarom kopen wij onze collectie ook altijd in met de vaste klant in het achterhoofd. Een zorgvuldig samengestelde collectie met kwaliteitsmerken. We mixen alles moeiteloos door elkaar en maken zo de meest mooie en verrassende combinaties.’

Vierde lustrum
Een boetiek die deze week twintig jaar bestaat. Een vierde lustrum dat van 1 tot en met 4 mei wordt gevierd met koffie of thee met taart voor alle bezoekers en 20 procent korting op de gehele collectie. Daarnaast is er op woensdagmiddag 1 mei en donderdagmiddag 2 mei, van 13.00 tot 17.00 uur een professionele kleurenanaliste in de boetiek aanwezig, die klanten gratis van advies voorziet.

Vrijdagmiddag 3 mei en zaterdagmiddag 4 mei wordt, ook van 13.00 tot 17.00 uur, een beauty event bij de boetiek gehouden in samenwerking met de D.A. drogist op het Kerkplein. Marian kijkt uit naar alle lustrumactiviteiten en hoopt op veel gasten.

Mooi vak
Marian nam Kerkplein 11 in 2009 over van Marian Rens, die de boetiek op 1 mei 1999 oprichtte. De huidige eigenares leerde haar in 2000 kennen toen ze wel eens hielp in de kookwinkel naast de boetiek.

‘In 2002 zat Marian omhoog met personeel in de boetiek en vroeg ze of ik haar wilde helpen. Zo ben ik in de mode business gerold en heb ik het vak al doende geleerd. Zeven jaar lang heb ik bij Marian Rens met veel plezier gewerkt en uiteindelijk de zaak in 2009 overgenomen. Sindsdien ga ik nog steeds elke dag met groot plezier naar mijn werk. De engelse uitdrukking; time flies when you’re having fun geldt hier echt volop. De tijd is omgevlogen,’ zegt Marian.

Net als haar medewerkers vindt zij vooral de omgang met mensen, het opbouwen van een relatie met de klant, haar laten stralen in mooie kleding, het mooiste aspect van haar werk.

Vrolijke, kleurrijke mode
Kerkplein 11 noemt ze een 40+ winkel. ‘Maar we kleden ook heel graag vlotte tachtigers,’ lacht de eigenares met een blik op de nieuwe voorjaars- en zomercollectie in de vorm van rekken vol kleurrijke, jurkjes, rokjes, blouses en broeken. Een voorbode van een vrolijke zomer, waar het jarige Kerkplein 11 Mode graag aan bijdraagt.

Lees ook

Politiek Verwoord

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.