Home / Nieuws / In beeld: Vechtgenotenrit

In beeld: Vechtgenotenrit

OMMEN – Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Vechtgenotenrit plaats vanuit Ommen. Dat is een motortoerrit voor kinderen en hun gezinnen, die binnen het gezin met kanker zijn geconfronteerd. Een dagje weg, lol maken en de hele dag lekker bezig zijn met leuke dingen.

Dit jaar ging de rit naar de Bowlingboerderij in Nijverdal voor de lunch en werd er in de middag een ijsje gehaald bij Anytime in Ommen. Uiteraard was langsrijden bij de Samenloop voor Hoop, die dit weekend gehouden werd op het sportpark van Ommen, ook in de route opgenomen.

Foto’s: Leo van den Berg

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.