Huurdersvereniging TOEK organiseert inspiratie-avonden

DALFSEN – Huurdersvereniging Twee Onder Een Kap (TOEK) organiseert een inspirerende ‘woonplezier-markt’ in De Trefkoele in Dalfsen op 4 juni en in Museumboerderij in Staphorst op 11 juni aanstaande. Voorzitter Pieter Brattinga vertelt enthousiast: “Een prettige leefomgeving is ontzettend bepalend voor je woonplezier. Daar schenken we deze avond, die om 19:00 uur start, volop aandacht aan. Huurders van woningcorporatie Vechthorst zijn van harte welkom.”

De huurdersvereniging werkt momenteel hard aan haar zichtbaarheid. Brattinga: “We starten deze avond met een ledenvergadering en onthullen dan ons nieuwe logo. We willen laten zien dat we echt klaar staan voor onze leden en dat we pro-actief de boer op gaan. We hopen dat er veel huurders komen, zodat we horen wat er goed is en wat er verbeterd kan worden in de regio.”

Inspiratieplein met lekkernijen en innovaties

Op het inspiratieplein staan verschillende bedrijven en adviseurs waar huurders inspiratie op kunnen doen. Maar waar ze ook terecht kunnen met vragen. Zo zijn er interieurontwerpsters met leuke tips en trucs. Zo kan iemand meteen aan de slag in de eigen woning. De Uitprobeerdienst is er. En de professionals van Rosengaerde leggen uit hoe je fit ouder wordt. Verder is er Het Oplosteam, een inspiratiemuur en zijn er proeverijen.

In gesprek met huurders van Vechthorst

Het bestuur van TOEK wil meer contact met haar achterban. “Als wij beter weten waar mensen over nadenken, kunnen we dat geluid ook laten horen bij de gemeenten en instanties waar we mee praten. Is de wijk niet prettig of hebben mensen ideeën over hun woning?

Huurders van woningcorporatie Vechthorst zijn van harte welkom, om 19:00 uur in de Trefkoele in Dalfsen. Lukt dit niet op 4 juni? Geen nood. In Staphorst organiseert TOEK op 11 juni in Museumboerderij eenzelfde avond. Ook van 19:00 tot 21:30 uur.

Meer informatie is te verkrijgen via: info@tweeondereenkap.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.