Home / / Home Start Ommen-Hardenberg zoekt nieuwe vrijwilligers

Home Start Ommen-Hardenberg zoekt nieuwe vrijwilligers

OMMEN/HARDENBERG – Home Start Ommen-Hardenberg is dringend op zoek naar vrijwilligers. Wil jij graag iets betekenen voor andere ouders, dan is vrijwilligerswerk bij Home-Start net iets voor jou! Vrijwilligers van Home-Start geven ouders een steuntje in de rug bij alledaagse vragen over het opvoeden van hun opgroeiende kinderen. Je wordt als een maatje gekoppeld aan een ouder en bent een luisterend oor en helpt en ondersteunt waar nodig.

De insteek is dat je wekelijks een dagdeel in het gezin aanwezig bent om ouders te hepen hun gezin weer op de rit krijgen, de alledaagse opvoedvragen weer aan
kunnen en voorkomen wordt dat kleine vragen grote problemen worden. Je ontvangt als vrijwilliger een cursus waarin je wordt voorbereid op dit vrijwilligerswerk. Dus, wil je een dagdeel per week je tijd en opvoedervaring inzetten voor een mede-ouder, neem dan voor meer informatie contact op met Erika Odink-Holsappel, coördinator van dit project: 06 – 10042144 of e.odink@stdekern.nl. Voor meer informatie bezoek de website: www.home-start.nl

Lees ook

Politiek Verwoord

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.