Home / / ‘Heel de Zaaier bakt’ blijkt succes

‘Heel de Zaaier bakt’ blijkt succes

NIEUWLEUSEN – De ouderraad van De Zaaier organiseerde afgelopen vrijdag een groot feest voor de kinderen, de ouders en andere belangstellenden op school. Er waren prachtige zelfgebakken taarten, cakes en versierde koeken te koop. Het baksucces was groot. Alle lekkernijen zijn verkocht.

Op het plein en in de school genoten de kinderen van grappige spelletjes, verrassingen en een ritje op de pony. Met de opbrengst van ‘Heel de Zaaier bakt’, 1100,00 euro, wordt het schoolsporttenue compleet gemaakt met een bijpassend sportbroekje.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.