Home / tweetpost / Harry Been uit Nieuwleusen benoemd tot bondsridder van de KNVB

Harry Been uit Nieuwleusen benoemd tot bondsridder van de KNVB

Tijdens de bondsvergadering van maandagavond is Harry Been, afkomstig uit Nieuwleusen, door voorzitter Michael van Praag benoemd tot bondsridder van de KNVB. Been was jarenlang algemeen directeur van de KNVB. Later bekleedde hij ook geruime tijd de functie van secretaris-generaal.

Buiten de KNVB was hij ook voor het Nederlandse voetbal werkzaam, onder meer als directeur van EURO 2000 (Nederland en België) en als toernooidirecteur voor het EK Onder 21 in Nederland. Daarnaast is en was hij ook actief bij FIFA, UEFA en PEC Zwolle. Bij sportkoepel NOC*NSF was hij jarenlang bestuurslid.

Harry Been zal worden toegevoegd aan de lijst met ereleden en bondsridders van de KNVB.

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.