Hand in hand dauwtrapwandeltocht Hemelvaartsdag

.

NIEUWLEUSEN – Donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag vindt traditiegetrouw de dauwtraptocht in Nieuwleusen plaats. De stichting Hand in Hand Nieuwleusen houdt ook die dag weer haar dauwtrapwandeltocht.

Start en finish bij de kantine van MC Nieuwleusen

Dit jaar zal de start en finish bij de kantine van MC Nieuwleusen plaatsvinden. Vanaf 7.00 tot 9.00 uur kan er gestart worden. Er zijn twee wandelroutes, één van zeven kilometer en één van vijftien kilometer. De kosten bedragen: 5.00 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen.

Bij de start of onderweg krijgen de wandelaars de gelegenheid om broodjes ham/kaas te nuttigen en de dorst te lessen met koffie/melk of jus d’orange, aangeboden door de organisatie. De stichting heeft als doelstelling om gehandicapte inwoners, langdurig zieken en ernstig zieken in Nieuwleusen en omstreken met de Kerst een steuntje in de rug te geven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.