‘Gun jezelf zo’n heerlijke, ontspannen massage!’

Advertorial

DALFSEN – Dalfsen is sinds enkele maanden een massagepraktijk rijker. Aan de Goldkampstraat 2 heeft Massagepraktijk Gherina van de Vuurst de deuren geopend. Eigenaresse Gherina kent de kneepjes van het (massage)vak als geen ander. “Masseren doe ik al twintig jaar”, vertelt ze over zichzelf. “Het is mijn grote passie! Wat ik er vooral zo mooi aan vind, is het woordeloos contact met de cliënt. In de omgang met mijn cliënten staat aandacht, vertrouwen en respect voorop.”

De Zwolse heeft de afgelopen jaren op Terschelling gewoond, waar ze ook een eigen massagepraktijk had. “Maar ik kreeg heimwee en dat heeft mij uiteindelijk naar deze regio gebracht. Dalfsen heeft een prachtige omgeving, het voelt hier zó goed! In maart ben ik hier met de praktijk van start gegaan. Ik was aangenaam verrast want via mijn Facebookcampagne hebben al best veel mensen mijn praktijk bezocht!”

Gherina vertelt enthousiast over haar vak en de positieve effecten van een massage. “Iedereen is druk, druk, druk…Soms slaat dat helemaal door en dat voelt het lichaam, het gaat verkrampen! Door ontspanningsmassage wordt het zelfhelende vermogen van je lichaam weer aangezet, waardoor je sneller voelt dat het tijd is om tijd voor jezelf te nemen, je blijft beter in contact met je lichaam. Ik bied meerdere soorten massages aan. De Integratieve Massage is wat mij betreft wel de ‘koningin’ van alle massages. Dit is een massage die diep doorwerkt en veel effect heeft, op een zachte intense manier. Daarnaast bied ik Shiatsu Massage, Japanse gezichtsmassage, duo-massage, Indiase hoofdmassage en meer… Je kunt kiezen wat je prettig lijkt. Een massage duurt ongeveer 70 tot 90 minuten, maar een half uur is ook mogelijk. Op mijn website kun je er meer over lezen.”

In de praktijkruimte van Gherina zal iedereen zich snel thuis voelen, want er hangt een warme, gezellige sfeer. “Ik zorg ervoor dat alles voor elkaar is. In de praktijkruimte moet het aangenaam zijn en lekker ruiken. Ook zet ik altijd een ontspannen muziekje op. Uiteraard begin ik, ter kennismaking, altijd eerst met een gesprek, om er achter te komen wat je wensen zijn en of er klachten zijn. Na de behandeling kan de cliënt nog even lekker blijven liggen en zorg ik voor koffie of thee.”

De praktijk is overdag geopend, maar daarnaast biedt Gherina ook de mogelijkheid om ’s avonds en in het weekend af te spreken. “Mensen kunnen mij bellen of mij bereiken via mijn website! Tot besluit wil ze nog meegeven: “Een massage is echt geen overbodige luxe. Iedereen zou zichzelf veel vaker zo’n lekkere, ontspannen massage moeten gunnen. Zoveel tijd vraagt het echt niet. Het is ook leuk om iemand een massagebon cadeau te doen!”

www.gherinavandevuurst.nl en www.massagedalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.