Home / / Grote optocht prachtig hoogtepunt Koningsdag Ommen

Grote optocht prachtig hoogtepunt Koningsdag Ommen

OMMEN – Een geweldig feest, boordevol gezellige activiteiten voor jong én oud… Ommen kan terugkijken op een zeer geslaagde Koningsdag 2019.

De dag begon met een feestavond bij Oldenhaghen en kinderoptochten. Traditiegetrouw was er uiteraard ook de aubade. Het weer was wat druilerig, maar het feest met de kinderen op de wagens er niet minder om.

Een prachtig hoogtepunt was ’s middags de optocht met schitterende praalwagens, ook dit keer was het niveau weer hoog. De publieke belangstelling was enorm, her en der stonden de toeschouwers rijendik.
Op het feestterrein was het gezellig druk. Iedereen amuseerde zich hier, er was muziek en kinderen konden zich uitleven op springkussens en ander vermaak.

Wat deze editie bijzonder maakte was dat het dit jaar exact zestig jaar geleden dat de Oranjevereniging Ommen werd opgericht. Bij het jubileum werd op verschillende manieren stilgestaan. Zo kon ieder lid van de Oranjevereniging op vertoon van de ledenkaart soezen ophalen en was er een gezamenlijk ontbijt voor iedereen die in hetzelfde jaar is geboren als de Oranjevereniging.

De jubilerende Oranjevereniging dankt iedereen die deze dag tot een succes heeft gemaakt. “Wij hebben ervan genoten om op deze manier, samen met u, ons zestigjarig jubileum te vieren! Graag tot volgend jaar!”

Foto: Leo van den Berg

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.