Goede seizoensstart scootmobieltochten

OMMEN – Woensdag 15 mei stond de eerste scootmobieltocht van WijZ welzijn Ommen voor dit jaar weer op de agenda. Zeventien enthousiaste deelnemers hadden weer zin om de mooie omgeving van Ommen te bekijken vanaf hun scootmobiel en elkaar gezellig weer te zien en te spreken. Betrokken en altijd enthousiaste vrijwilligers hadden een mooie route uitgezet richting Dalmsholte. Natuurlijk is het ook belangrijk dat een scootmobieltocht veilig verloopt. Zorgpunt Ommen / Hardenberg heeft daarom alle deelnemers en vrijwilligers voorzien van veiligheidshesjes. Tevens deelden zij voor iedereen een goodiebag met iets te drinken en een versnapering voor onderweg uit.

De volgende scootmobieltocht vindt bij mooi weer plaats op woensdag 12 juni. Vertrek om 13.30 uur vanaf het pleintje bij het Streekmuseum, den Oordt 7 in Ommen. Onderweg wordt koffie / thee gedronken. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden voor de scootmobieltochten kan bij WijZ welzijn Ommen: 0529 – 71 25 00 of via: ommen@wijz.nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.