Home / / Goed begin voor WalkieTalkies Vechtdal

Goed begin voor WalkieTalkies Vechtdal

VECHTDAL – Een mooie start zondagmorgen, voor de nieuwe wandelclub WalkieTalkies Vechtdal. Zestien mensen, afkomstig uit de wijde regio, van Hasselt tot Deventer en van Zwolle tot Balkbrug, liepen een kleine tien kilometer door het gebied ten zuiden van de stuw Oudleusen-Vilsteren. De weergoden dreigden even, maar trokken zich toch terug waardoor het perfect wandelweer was.

Organisator Rita Ruitenberg is tevreden. “Een mooi begin, veel goede reacties, na afloop hebben we nog tot ver in de middag bij Mooirivier zitten kletsen. De club is bedoeld voor mensen die genieten van het single zijn en het tegelijk leuk vinden om met anderen te wandelen. Gezien het aantal mensen dat vandaag niet kon, maar zich wel heeft aangemeld voor de volgende keer, is er kennelijk behoefte.”

De volgende tocht is circa dertien kilometer en start zondag 26 mei om 11.00 uur bij het station van Dalfsen. Aanmelden kan via Facebook WalkieTalkiesVechtdal, ritaruitenberg@gmail.com of (06) 41 57 00 75 .

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.