Home / Nieuws / Glennis Grace haalt uit na gecanceld feest in Dalfsen: “Zo klaar mee!”

Glennis Grace haalt uit na gecanceld feest in Dalfsen: “Zo klaar mee!”

DALFSEN – Zangeres Glennis Grace heeft op Instagram haar ongenoegen geuit over het niet doorgaan van ‘Vier het Leven’ in Dalfsen. Grace zou op zaterdag 22 juni optreden in het dorp, maar de organisatie besloot de stekker eruit te trekken wegens tegenvallende kaartverkoop.

“Er gaat dus rond dat ik in Dalfsen 22 juni een optreden zou hebben afgezegd, maar helaas voor alle sensatiebakken is dit niet het geval”, begint ze haar relaas. “De organisatie zelf heeft dit gecanceld vanwege slecht kaartverkoop. Nu willen ze mij de schuld hiervan geven.”

De voormalig finalist van America’s Got Talent refereert tevens aan een artikel van De Stentor, wat volgens de artiest een ‘bullshitverhaal’ is. Aan het einde van haar betoog dreigt ze met vervolgstappen: “Ik pik het namelijk niet dat mijn naam door het slijk word gehaald. Word vervolgd”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

ZO KLAAR MEE!!!!

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op

Organisator Robert Lans van Nikki’s reageerde als volgt op het Instagrambericht van Glennis Grace:

Dag Glennis. Ten eerste vinden wij het enorm jammer dat wij dit evenement hebben moeten annuleren. Dat is absoluut onze keuze geweest (van mij en mijn collega horeca ondernemer) Wij geven absoluut jou de schuld niet. Wij trekken het boetekleed aan, zover die er is. Wij hebben ondertussen ook de financiële afhandeling voldaan met je management. De Krant heeft een artikel geplaatst met allerlei onwaarheden, en er zijn woorden geschreven die wij nooit in de mond gehad hebben. Wij balen er enorm van dat de media dit zo groot maakt, terwijl er in onze ogen niks aan de hand was. Wij trekken de boeking in, en verder niemand anders. En dat heeft niet alleen met de ticket verkoop te maken maar ook met andere zakelijke factoren vanuit onze kant. We boeken veel vaker mooie artiesten en daar gaan we altijd met fluwelen handschoentjes mee om. We hebben de Krant al een aantal keren proberen te contacten, maar niet bereikbaar helaas. We vinden het oprecht vervelend dat het voelt voor jou dat je naam door het slijk gehaald word. Dat was absoluut niet van ons de bedoeling. Oprechte excuses en we hopen op een mooie verdere carrière van jou.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De moord op Windsor Castle’ van S.J. Bennett Het is in juni een drukke tijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.