Geslaagde Moos Movie Middag 4CaMo

OMMEN – CaMo&Friends hield woensdagmiddag 22 mei een heuse Moos Movie Middag. De hele zaal zat die middag vol kinderen, ouders en opa’s en oma’s. Allemaal kwamen ze kijken naar een prachtige film, waarbij de opbrengst weer volledig voor het goede doel CaMo&Friends4SMA was.

Moos (5) was er natuurlijk zelf ook bij aanwezig en bediende de verlichting. De Carrousel stelde gratis hun theaterzaal beschikbaar en Marianne’s horeca leverde gratis de ranja en chips in de pauze, waardoor er een fantastisch bedrag van 788,50 euro werd opgehaald.

TCaMo&Friends4SMA is in januari gestart met een grootschalige actie om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor onderzoek naar SMA met als doel SMA de wereld uit. Beide kinderen, Cato (8) en Moos (5), van Jan-Jaap Lukas en Linda Meijerink lijden aan deze progressieve spierziekte. Hoewel wel bekend is hoe de ziekte ontstaat, is er nog geen effectieve medicatie en daarom is er onderzoek hard nodig.

CaMo&Friends4SMA hoopt met hun actie zoveel mogelijk Ommenaren in beweging te krijgen om ook acties te starten en geld in te zamelen voor dit goede doel. Op 14 september is er een grote actiedag in het centrum van Ommen en dan wordt tevens het totale ingezamelde bedrag bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie over deze actie op www.spieractie.nl/camo.

Foto: Nathalie Schoo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.