Home / / Geslaagd kunst- en cultuurweekend

Geslaagd kunst- en cultuurweekend

DALFSEN – Dalfsen stond zaterdag en zondag in het teken de jaarlijkse manifestatie ‘Kunst om Dalfsen’. Dit evenement, met dit keer maar liefst 45 kunstpunten in de verschillende kernen van de gemeente Dalfsen, biedt lokale kunstenaars een podium. Ondanks het wisselvallige weer trokken veel mensen erop uit om – te voet, te fiets of met de auto – verschillende kunstpunten langs te gaan. Kunstliefhebbers konden genieten van schilder- en tekenkunst, beeldhouwkunst, fotografie, siersmeedwerken en noem maar op. Het thema van deze 14e editie was ‘Vuur & Vlam’. In de Westermolen was een overzichtstentoonstelling te bewonderen. Bij Boerhoes werden bezoekers verrast met een muzikaal optreden van 4Tunes (zie foto). Dit muzikale gezelschap zong op verschillende locaties op de route.

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Versoepeling mogelijk op tijd voor de VechtdalTrail

OMMEN – Met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni is het weer mogelijk om evenementen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.