G-voetballers gaan de strijd aan op Westbroek

OMMEN – Op sportpark Westbroek, op de velden van v.v. OZC, gaan zaterdag 25 mei acht teams bestaande uit G-voetballers de strijd aan met elkaar.

G-voetbal is voetbal voor jongens en meisjes met een beperking. Vanzelfsprekend is Ommen vertegenwoordigd en wel met twee teams. In poule A moet Ommen 2 Juventa uit Wierden, Hardenberg 1 en Excelsior ’31 uit Rijssen voor zien te blijven. In poule B stuit Ommen 1 op Haaksbergen, Hardenberg 2 en DES Nijverdal.

De aftrap is om 12.00 uur, na de gezamenlijke broodmaaltijd. Na de poulewedstrijden volgt de grote finale rond de klok van drie uur. Tussen het spektakel door worden strafschoppen genomen op Jesper Peul, doelman van OVC ’21 en in clubhuis de Treffer klinkt gedurende het gehele evenement muziek. Hoofdsponsor van het toernooi is café restaurant Flater. Kijk voor meer informatie op www.gvoetbalommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.