Flash recreatief buiten volleybaltoernooi

NIEUWLEUSEN – Volleybalvereniging Flash houdt zaterdag 29 juni weer het recreatieve buiten volleybaltoernooi, dit jaar onder de naam Plus Luuk Tijs toernooi. Op die dag zal er weer de hele dag gevolleybald worden op de voetbalvelden van USV. Deelnemende teams kunnen worden samengesteld uit straat- of buurtbewoners, bedrijven, verenigingen, families en vrienden. Inschrijving is mogelijk voor zowel dames, heren en gemengd (maximaal 2 competitiespelers). Dit jaar zijn ook de jeugdteams weer van harte welkom. De jeugd kan zich inschrijven in de leeftijdscategorie: 12-15 jarigen, 10-12 jarigen en 8-10 jarigen (de categorie 8-10 jarigen spelen 4 tegen 4).

Voor inschrijving van een team (dit kan nog tot en met 10 juni a.s.) of voor meer informatie kunt u naar de website van volleybalvereniging Flash: http://www.flashnieuwleusen.nl/plus-luuk-tijs-toernooi/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.