Fietsvierdaagse in Lemelerveld

LEMELERVELD – Lemelerveld maakt zich op voor de avondfietsvierdaagse. Van maandag 3 juni t/m donderdagavond 6 juni kan iedereen komen fietsen. Dit jaar geen pijltjes langs de route maar weer ouderwets een standaard op het stuur en de route zelf van papier lezen.

Johan Endeman heeft weer prachtige routes uitgezet in de omgeving van Lemelerveld. Deelnemers kunnen iedere avond kiezen uit twee routes, een van circa 20 kilometer of een van circa 30 kilometer. Wie maar één dag wil meefietsen, is ook welkom. Op donderdagavond worden de deelnemers muzikaal welkom geheten door Bloaskapel de Heuijschudders! Ook wie niet meefietst is natuurlijk welkom voor een kopje koffie en een mini concert van de Heuijschudders op het terras bij de Kletsmajoor. Voor kinderen die drie dagen fietsen ligt een kleine verrassing klaar.

Start tussen 18.00 en 19.00 uur bij Koffiehus de Kletsmajoor op het Kroonplein in Lemelerveld

Meer info bij Kulturhus de Mozaïek via 0572 370306 of info@kulturhuslemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.