De Koperen Hoogte organiseert fair

LICHTMIS/ZWOLLE – De Koperen Hoogte houdt zondag 26 mei een fair bij De Koperen Plas, een unieke locatie rondom de visvijver achter De koperen Hoogte.

De Fair heeft als doel deze locatie rond de toren te promoten met daarbij een exclusieve inkijk in meer dan veertig verschillende branches. De organisatie wil originaliteit en exclusiviteit waarborgen door van elke branche er slechts één te promoten. Dit loopt van home decoraties, wijnen, sieraden, cosmetica, kleding, huisdieren accessoires en nog vele artikelen meer.

Naast al deze verschillende branches zijn er meerdere foodtrucks aanwezig met verschillende lekkernijen, onder andere churros, suikerspinnen, ijs, snoep, home made fudge, loempia’s en barbecuegerechten.

De fair vindt grotendeels buiten plaats, ook binnen in De Koperen Hoogte is veel te zien en u mag overal op de begane grond rondkijken. Wat te denken van het prachtige Maritiem Museum gelijk bij binnenkomst op de benedenverdieping.

Bij De Koperen Plas vindt er een interessante hengel-demonstratie plaats. Op het zonneterras van De Koperen Hoogte kunnen bezoekers genieten van een heerlijke consumptie onder het genot van live muziek. Rondom het zonneterras zullen de leveranciers van De Koperen Hoogte hen laten kennismaken met hun producten. Ook aan de kinderen is gedacht. Ze kunnen buiten spelen in de speeltuin en zich laten schminken in het paviljoen.

De entree en parkeren is gratis. Voor meer informatie: T. 0529-428428.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.