Extra kijkdagen schilderij Manschot

LEMELERVELD – De belangstelling voor het schilderij van Yvonne Linthorst van de in 2014 overleden Normaal-drummer Jan Manschot is zo groot dat iedereen extra kansen krijgt om het in de eigen streek te zien. Op zaterdag 18 mei kan dat van 14.00 tot 17.00 uur bij haar thuis (Ganzenweg 2 in Lemelerveld) en een dag later van 14.00 tot 16.00 uur bij café- restaurant partycentrum het Boskamp (Sterrebosweg 2) in Dalfsen.

Het schilderij wordt daarna op 25 mei in het legendarische café de Tol in Zelhem geveild waarbij de opbrengst naar het KWF gaat. Ook haar schilderij van Ben Jolink is dit weekeinde in Lemelerveld en Dalfsen te zien. Yvonne Linthorst is autodidact en maakt haar schilderijen op basis van een foto. Na een publicatie in deze krant over het schilderij van Manschot kreeg de 53-jarige in Archem geboren Yvonne, zoveel reacties van mensen die niet in de gelegenheid waren om naar de Achterhoek af te reizen, dat ze spontaan besloten heeft om twee open middagen te houden komend weekeinde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.