Home / / Extra bijeenkomst Alzheimercafé Dalfsen

Extra bijeenkomst Alzheimercafé Dalfsen

DALFSEN – In zalencentrum De Overkant, Kerkplein 22 te Dalfsen, wordt maandagochtend 13 mei een extra bijeenkomst van het Alzheimercafé gehouden, alleen bedoeld voor mantelzorgers.
Dilemma’s zijn situaties waarin verschillende waarden met elkaar conflicteren, maar waarin je wel een keuze moet maken. Bij dementie komen ten opzichte van andere ziektebeelden, specifieke dilemma’s voor. En over die dilemma’s gaan de mantelzorgers met Tim van Iersel in gesprek.

Tim van Iersel werkt als geestelijk verzorger in verpleeghuizen waar vooral ouderen met dementie wonen. Inloop vanaf 10.00 uur, het programma begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur. Toegang is gratis, aanmelden gewenst! Voor informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Janny Velthuis, mantelzorgconsulent Saam Welzijn, 06-11276383 of mail naar: j.velthuis@saamwelzijn.nl

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.