Drukbezochte bijeenkomst Ommen 75 jaar Vrijheid

OMMEN – Ruim vijftig vertegenwoordigers van verenigingen en instanties hebben vorige week gehoor gegeven aan de uitnodiging van de Stichting Ommen 75 jaar Vrijheid om in het gemeentehuis van de gemeente Ommen mee te denken en verder invulling te geven aan de evenementen en herdenkingen in 2020.

Na een inleiding en presentatie zijn in deze bijeenkomst commissies gevormd. Elk van de commissies is verantwoordelijk voor één dag.

Binnen de commissies zijn nu ideeën uiteengezet en gegevens uitgewisseld. Aan de hand hiervan gaat het bestuur van de stichting aan de slag met het binnenhalen financiële middelen en vergunningen die nodig zijn voor de uitvoering. In november van dit jaar is weer een gezamenlijke bijeenkomst.

De commissies zijn nog niet helemaal compleet. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden via stichtingommen75jaarvrijheid@kpnmail.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.