Home / / De Toekomstmakers over Waterstof

De Toekomstmakers over Waterstof

NIEUWLEUSEN – De vierde avond van de Toekomstmakers staat donderdagavond 16 mei, om 19.00 uur in de Spil in Nieuwleusen, geheel in het teken van Waterstof. De avond begint met de VPRO Tegenlicht documentaire ‘Deltaplan waterstof’. Rond 20.00 geven verschillende sprekers antwoord op de vragen: Wat is waterstof nou precies? Hoe werkt het? Hoe ziet het gebruik van waterstof er in de toekomst uit?
De Toekomstmakers wordt georganiseerd door de Duurzame Dorpen van de Gemeente Dalfsen: Nieuwleusen Synergie, Duurzaam Hoonhorst, Duurzaam Oudleusen, Duurzaam Leefbaar Lemelerveld en Groen Gebogen uit Dalfsen.
Contact via: detoekomstmakersdalfsen@gmail.com

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.