Home / / De Spil zoekt kunstenaars voor tentoonstelling in het najaar

De Spil zoekt kunstenaars voor tentoonstelling in het najaar

NIEUWLEUSEN – Kulturhus De Spil in Nieuwleusen organiseert van 3 augustus tot 1 november de tentoonstelling Hedendaagse Kunst, Gemeente Dalfsen e.o.’

Het Kulturhus roept professionele kunstenaars uit de gemeente Dalfsen en omstreken op zich aan te melden voor deze tentoonstelling. De uitnodiging voor deelname betreft professionele kunstenaars die zich als zodanig presenteren met hun kunstwerken in bijvoorbeeld galerieën, musea, cultuurhuizen, beurzen, en exposities. Kunstenaars die bovendien een kunstopleiding hebben of zodanig autodidact zijn dat hun werk professioneel is te noemen.

De inschrijvingen zullen door een klein comité van deskundige mensen worden beoordeeld. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 juli via m.timmerman1950@telfort.nl, met daarbij personalia, CV en foto’s van het werk. Aan deze tentoonstelling zijn geen kosten verbonden en verkoop is toegestaan zonder commissie.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.