Home / / Dauwtraptocht op Hemelvaartsdag omgeving Ommen

Dauwtraptocht op Hemelvaartsdag omgeving Ommen

REGIO – Voor de vroege vogels is ook dit jaar weer een traditionele dauwtrap fietstocht uitgezet in de omgeving van Ommen. Deze vindt plaats op 30 mei. Vorig jaar werden er ongeveer 50 deelnemers begroet. Het is een bijzondere ervaring om ’s morgens al zo vroeg op pad te gaan met een groep fietsers. De schemering is net opgetrokken, de ochtenddauw ligt nog op de weilanden en de vogels zingen het hoogste lied.

Dit jaar kan er bij pechgevallen een beroep gedaan worden op rijwielhandel Brunink. Evenals vorig jaar zal er op verzoek, tijdens de fietstocht een korte pauze worden gehouden. Men dient dan zelf voor versnaperingen te zorgen. Aan het einde van de fietstocht wordt er een kerkdienst gehouden. Wie het te vroeg vindt om mee te fietsen en wel graag de dienst wil bijwonen is van harte welkom om 08.00 uur. De kerkdienst is in de kantine van camping Bergzicht Dalmsholterweg 4 in Giethmen. Na afloop van de dienst is er een collecte voor de onkosten. Gehoopt wordt op mooi weer en een grote opkomst.

Vertrek Dauwtraptocht: 0.6.00 uur vanaf het plein voor het Hervormd Centrum.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.