Dauwtrappen voor Hospice ’t Huis de Pastorie te Dalfsen

NIEUWLEUSEN/DALFSEN – Op Hemelvaartsdag organiseert Toerclub Nieuwleusen haar jaarlijkse traditionele Dauwtraprit. De opbrengst van de Dauwtraprit komt, net als vorig jaar, geheel ten goede aan een goed doel. Dit jaar is het goede doel Hospice ‘t Huis de Pastorie te Dalfsen, wederom werd dit gekozen door de leden van de toerclub.

Hospice ’t Huis De Pastorie is een huis voor wie in de laatste fase van het leven gekomen is. Een fase waar de zorg soms meer vraagt dan thuis geboden kan worden. Waar behoefte is aan een huiselijke sfeer, zowel voor de gast zelf als voor de naasten. Vrijwilligers van het hospice nemen de dagelijkse verzorging op zich en ondersteunenen de familie en naasten.

Door deelname aan de Dauwtraprit steunt u het Hospice. U kunt dauwtrappen op een gewone fiets, e-bike of racefiets. Voor iedereen is er een geschikte afstand. De routes zijn met pijlen uitgezet en voeren dit jaar richting Zwolle en omgeving.

De starttijden zijn:
Start 40 km van 6:30 – 12:00 uur
Start 80 km van 6:30 – 11:00 uur
Start 120 km van 6:30 – 10:00 uur
Sluiting om 15:30 uur

De inschrijving en startplaats is bij Het Witte Peerd, Westeinde 5, Nieuwleusen. Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro. Iedere euro wordt aan het goede doel besteed.

Meer informatie kunt u vinden op www.toerclubnieuwleusen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.