Home / / Dansen bij Boekstartcafé in Ommen

Dansen bij Boekstartcafé in Ommen

OMMEN – Het seizoen zit er alweer bijna op voor het Boekstartcafé in Bibliotheek Ommen. Ter afsluiting wordt er woensdag 5 juni gedanst. Kidans geeft een lekker actieve dansworkshop speciaal geschikt voor kinderen tot 3 jaar.

Om kleine kinderen en hun ouders in contact te brengen met voorlezen, organiseert de Bibliotheek elke maand het Boekstartcafé. Er wordt altijd voorgelezen, daarnaast is er een leuke wisselende activiteit. Het BoekStartcafé is er maandelijks, op een woensdagochtend vanaf 10.00 uur.

Er is ook de BoekStart-koffer: een gratis koffertje met boekjes voor de allerkleinsten dat je mag ophalen in de Bibliotheek, samen met het pasje voor je baby. Lid zijn van de Bibliotheek is voor kinderen namelijk altijd gratis.

Lees ook

Felicitaties voor diamanten echtpaar Stad – Jansen

BEERZERVELD – Burgemeester Hans Vroomen heeft het echtpaar Stad – Jansen op 28 april gefeliciteerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.