Home / / Daniëlle Schel verovert harten met schurend cabaret

Daniëlle Schel verovert harten met schurend cabaret

DALFSEN – Op vrijdag 10 mei staat Daniëlle Schel, samen met gitarist Peer Thielen in Theater De Stoomfabriek met haar avondvullende voorstelling: Patroon.

Wie tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival de publieksprijs in de wacht sleept kan wel wat. “Haar typetjes zijn sterk en schuren op een fijne manier de lachspieren,”merkte de jury op. Dan heeft u alvast een idee. Het overkwam Daniëlle Schel in 2017 en toen kwam alles in een stroomversnelling.

“Wat sta ik hier te doen?!… en waarom zeg ik dit hardop?”, zei Daniëlle dinsdag 23 april met gespeelde verbazing op het podium van het Parktheater in Eindhoven over het feit dat we ons met ons goeie gedrag uit de naad dansen op de hangende plaat des levens. Daniëlle tilt de naald op en brengt op haar eigen manier een kleurrijk verhaal over vastlopen en uitbreken. Wat heb je aan de wijde wereld als je schoenen knellen? Een avond vol stuntelende karakters, originele scènes en stuwende kleinkunstliedjes. Dat u het weet.

Vrijdag 10 mei in het Theater aan de Vecht. Kaarten kosten 16 euro 50 en zijn verkrijgbaar via www.theaterdestoomfabriek.nl of bij Primera in de Prinsenstraat in Dalfsen. Aanvang: 20.30 uur.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.