Home / / Damito verblijdt Imminkhoeve met cheque van 53.750 euro

Damito verblijdt Imminkhoeve met cheque van 53.750 euro

DALFSEN – De 22e Damitobeurs heeft maar liefst 53.750 euro opgebracht. Een mooi bedrag, dat bestemd is voor de Imminkhoeve in Lemele.

Deelnemers, vrijwilligers, organisatie, bezoekers, en zeker ook de Imminkhoeve in Lemele kijken tevreden terug op de 22e Damito consumentenbeurs. Deze werd gehouden op 7, 8 en 9 maart in Trefkoele+ in Dalfsen.Inmiddels is het 66 jaar geleden dat de eerste editie plaatsvond, waarvan de opbrengst de laatste 36 jaar voor de Imminkhoeve is.

Inmiddels is het 66 jaar geleden dat de eerste editie plaatsvond, waarvan de opbrengst de laatste 36 jaar voor de Imminkhoeve is. Op vrijdagavond 10 mei werd tijdens een afsluitende avond voor alle vrijwilligers en een aantal standhouders de opbrengst bekend gemaakt.

De vrijwilligersavond vond plaats in de Imminkhoeve waarbij de aanwezigen getrakteerd werden op een voortreffelijk diner bereid door de Imminkhoeve. Alle vrijwilligers werden van harte bedankt en Magic John goochelde de cheque tevoorschijn waarop het mooie bedrag van 53.750 euro stond vermeld.

Dit bedrag lag in lijn met de opbrengst van de vorige beurs en was zelfs nog iets hoger. Deze cheque is overhandigd aan Esther van der Kooij, bestuurder van de Imminkhoeve. De bestemming van het bedrag was al bekend. Dit bedrag zal worden gebruikt voor diverse bewegingsmiddelen.

Verder is deze avond afscheid genomen van een zestal bestuurs- en commissieleden. Met heel veel enthousiasme en vernieuwende aanpak hebben Wim Dankelman, Herman Baarslag, Jeanet van der Hoek, Harry Meinen, Dick Schuttert en Bas Wagenmans zich de afgelopen jaren ingezet. Ook zij werden hartelijk bedankt voor hun bewezen diensten in de afgelopen jaren en kregen allen de inmiddels welbekende Damito slagroomtaart. Tot slot lagen er voor iedereen nog leuke presentjes klaar aangeboden door Jumbo Kamphuis en Provak. Nu eerst rust en op naar een mooie beurs in 2022.

F​​​​oto: Johan Bokma

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.